Tentang Kami

TENTANG KAMI

rhsmt

Ruihua Electronics Co., Ltdspecializes diSMT(Surface Gunung Téhnologi) mesin panempatan / asesoris borongan.Kami gaduh pangalaman langkung ti 10 taun dina widang ieu, gaduh tim penjualan anu profésional sareng sumanget.Urang taat kana misi "Fokus kana kabutuhan nyata konsumén, nyadiakeun solusi jeung jasa SMT kalapa, sarta ngamaksimalkeun nilai konsumén" ka konsumén urang.Tangtosna, kualitas sareng jasa kami diakuan ku para nasabah.

Hormat ngaharepkeun janten bagian anjeun!

Lingkup bisnis urang ngawengku:

SMT pick and place machines (Anyar/Bekas)
Merk utama nyaéta: Panasonic, YAMAHA, FUJI, JUKI, SAMSUNG/HANWHA, ASM/ Splice/SIEMENS, I-Pulse, MyData, DEK, Assembleon, Mirae, SANYO, HITACHI, Universal
     SMT suku cadang.
     Alat-alat periferal SMT: Loader / Unloader, Panyangga, Conveyor, Printer Layar, AOI, SPI, mesin beberesih nozzle, mesin V-CUT, solder paste mixer, SMD counter, jsb.
    Produk ESD: Pita Splice, Alat Splice, Majalah jsb.

misi urang

"Fokus kana kabutuhan nyata konsumén, nyayogikeun solusi sareng jasa SMT kalapa, sareng maksimalkeun nilai konsumén"

Misi kami

"Janten supplier SMT anu tiasa dipercaya dina pikiran para nasabah"

Nilai Urang

"Ihlas sareng sumanget, kasuksésan pelanggan"

Taun Pangalaman
Jenis Produk
Nagara Distribusi Palanggan
Konsumén Dilayanan

KELEBIHAN KAMI

Tim téknis SMT profésional kalayan langkung ti 12 taun pangalaman dina widang SMT tiasa nyayogikeun palanggan sareng bimbingan téknis anu pas sareng profésional.

Sistem ranté suplai anu stabil sareng lengkep, seleksi ketat tina supplier merek, pikeun mastikeun kualitas produk sareng suplai sustainable.Nyadiakeun konsumén produk anu paling kompetitif nyaéta tujuan jasa kami.

Sistim layanan sampurna, hiji-ka-hiji layanan, ti pre-diobral mun sanggeus-diobral, kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng nasihat profésional sarta jasa dina unggal hambalan.

Diversifikasi produk, solusi SMT hiji-eureun.Di handap ieu merek mesin panempatan sareng asesoris sayogi, Panasonic, FUJI, JUKI, YAMAHA, SAMSUNG, DEK, MPM, HITACHI, UNIVERSAL, Assembleon, jsb.

rhsmt