Kami mangrupikeun produsén suku cadang AI (Auto Inserter / Thru-hole machine), khusus dina produksi suku cadang AI kualitas luhur, rentang lengkep, sababaraha produk parantos ningkat, nganggo baja tungsten, baja karbon, awét, luhur. precision!

Model Auto Inserter nyaéta: AVB, AVF, AVK, AVK2, AVK2B, RH, RH6, RHU, RH2, RH3, RHS, RHS2B

Model Universal Auto Inserter nyaéta: VCD,6380, 6287, 6293, 6295, 6241, jsb.

Sababaraha produk nyaéta kieu, upami anjeun peryogi langkung seueur, mangga ngahubungi kami!