HORIZON 03IX

DEK HORIZON 03IX nyitak layar

DEK HORIZON 03IX: Kalenturan maksimal pikeun sagala rupa kamampuan.Kalayan desain modular sareng scalable na, DEK HORIZON 03IX tiasa nyumponan kabutuhan produksi anjeun - naha anjeun ngajalankeun produksi volume tinggi atanapi kedah ngadamel bets alit anu fleksibel, naon waé setélan anu anjeun peryogikeun, DEK HORIZON 03IX bakal masihan anjeun gancang. , efisiensi jeung precision nu peryogi.

 

Urang ngahususkeun kana supplying dipaké DEK HORIZON 03IX printer dina kaayaan alus sarta kirang jam gawé.Sadaya mesin sepuh sareng muncul deui sateuacan ngantunkeun gudang.


Rincian produk

Tag produk

Mesin Konfigurasi Standar

Konfigurasi baku

Spésifikasi

Kamampuh Alignment Mesin

>2 Cpk @ +/- 12.5µm, 6 Sigma #

Kamampuhan Alignment Prosés

>2 Cpk @ +/- 25µm, 6 Sigma #

Waktos Daur Inti

12 detik (11 detik sareng pilihan HTC)

Area Print maksimum

510mm* (X) x 508.5mm (Y)

Pangwangunan printer

Hiji sapotong dioptimalkeun pigura dilas

ISCANTMKontrol Mesin

Kontrol gerak ngagunakeun jaringan CAN BUS

Sistem operasi

Windows XP

Antarbeungeut Operator

Warna TFT tampilan layar rampa, keyboard jeung trackball kalawan DEK InstinctivTMsoftware.Mesin tiasa dipasang dina sisi kénca atanapi katuhu.

Kaméra

HawkEye® 750 kaméra digital, ngagunakeun panganteur IEEE 1394.Multi saluran.Lampu LED.FOV 11.3mm x 8.7mm.Jandéla inspeksi 26mm2

Positioning kaméra

Motor Rotary sareng encoders kalayan resolusi 4 micron

Mékanisme Tekanan Squeegee

Software dikawasa, motorized

Posisi Stensil

Manual lebar layar adjuster jero

Sténcil Alignment

Dipasang ku aktuator X, Y, sareng Theta

Squeegee

Clamped ganda labuh ujung squeegee (1 set kaasup)

Antarbeungeut Mesin

Upline na downline FMI kaasup

Konektipitas

RJ-45LAN (jaringan) jeung panganteur USB2 sadia

Tri Warna lantera

Programmable kalawan alarm karungu

Dokuméntasi

Buku manual hard copy anu ngawengku: Operator, Instalasi, Gambar Listrik.Dina dewan manual teknis na tutorials ngarojong fungsi operator.DVDcontaining manual tur tutorials.
DEK 03IX WHIT HTC

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk