suplai RHSMT kualitas assured mesin Dek Screen Printer jeung consumables.Kalayan taun pangalaman dina industri SMT, RHSMT komitmen kana kasuksésan anjeun.Salaku perusahaan pangrojong global terkemuka pikeun rupa-rupa aplikasi tina kunjungan jasa onsite ka alat-alat canggih, kami sanés ngan ukur supplier tapi mitra anu teu ternilai pikeun ningkatkeun kauntungan ngaliwatan téknologi canggih sareng solusi nilai tambah.

mesin printer DEK: DEK Horizon 03IX, DEK 03i, DEK Horizon 02, DEK 265GXS
Asesoris DEK:Motor, Board, Supir, Klep, Squeegee sabeulah, papan clamp, jsb.
DEK Consumables:Stencil Roll, jsb.

Sababaraha produk nyaéta kieu, upami anjeun peryogi langkung seueur, mangga ngahubungi kami!