rhsmt-rfq
produk naon anjeun tiasa nawiskeun?

Hiji-eureun solusi SMT, nyadiakeun sagala jinis parabot SMT, suku cadang SMT / AI, asesoris alat periferal SMT sarta rojongan teknis na jasa pangropéa.

Sabaraha lami waktos pangiriman?

SMT / AI suku cadang waktos kalungguhan: 2-3 poé.
Upami pesenan ti pabrik asal, waktos nuju peryogi 4-8 minggu.
SMT machine equipments kalungguhan waktos: 1-2 minggu
SMT parabot periferal kalungguhan waktos: 2-4 minggu

Naon jaminan kualitas?

Sadaya asesoris parantos ngalaman uji sareng uji anu ketat pikeun mastikeun yén éta dikirimkeun ka panangan anjeun dina kaayaan anu saé

kumaha mayarna?

Kami nampi T / T, Western Union, Paypal

Sabaraha lami periode jaminan?

Mangsa jaminan suku cadang SMT nyaéta: 3-6 bulan
Mangsa jaminan alat periferal SMT nyaéta 6 bulan

Naon jaminan produk?

Urang ngajamin bahan jeung workmanship urang.Komitmen kami nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami.Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngabéréskeun sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan pikeun kapuasan sadayana.

Kumaha carana nungkulan sanggeus-jualan?

Simkuring nampi bursa, mulih.Lamun aya masalah jeung mesin, urang biasana ngaganti bagian pikeun anjeun

Nagara mana anjeun umumna ngajual?

Urang ngajual ka sakuliah dunya.Métode pembayaran dewasa, sareng metode logistik.

Kumaha anjeun ngirim?

Ku express: DHL, Fedex, UPS, TNT

Ku kargo, ku laut...