FUJI NXT III Nyokot sarta nempatkeun mesin

NEW NXT III mangrupikeun modular anu produktif pisan, multi-fungsi

mesin nempatkeun.Diwangun pikeun kagancangan, éta gaduh robot XY anu langkung gancang sareng

feeders tape, kitu ogé sirah H24 anyar nu ngahontal 35.000 chip

per jam.NXT III ngadukung bagian pangleutikna anu dianggo

produksi masal kalawan akurasi nempatkeun ekstrim.


Rincian produk

Tag produk

Platform Nempatkeun Scalable NXT III

Robot XY anu langkung gancang sareng feeder pita anu langkung gancang, ogé kaméra bagian "visi terbang" anu nembé dikembangkeun, hartosna kamampuan nempatkeun pikeun sadaya ukuran sareng jinis bagian.

Sirah-speed tinggi H24G anyar ngahontal 37.500 cph (chip per jam) (mode prioritas produktivitas) per modul, paningkatan 44% tina laju panggancangna NXT II.

NXT3_01
LCR_probe_Rev2

0201 mm Bagian Rojongan, +/- 0,025 mm Nempatkeun akurasi

Kitu ogé ngadukung bagian pangleutikna anu ayeuna dianggo dina produksi masal (0402 mm, 01005"), NXT III ogé tiasa ngadamel komponén generasi salajengna anu nuju ka pasar - bagian 0201 mm.

Ku ngaronjatkeun rigidity mesin sarta salajengna pemurnian kontrol servo bebas sarta téhnologi pangakuan visi, Fuji geus ngahontal akurasi nempatkeun pikeun bagian chip leutik +/- 0,025 mm * (3sigma, Cpk≥1,00).

Ningkatkeun Usability

GUI tina NXT asli dipuji sacara lega pikeun ngagunakeun piktogram anu intuitif sareng gampang kaharti tinimbang ngandelkeun paréntah dumasar-basa.

Antarbeungeut ieu ayeuna digabungkeun sareng panel layar rampa pikeun ngagampangkeun operasi.Ieu ngurangan jumlah tombol ngadorong diperlukeun tur ngajadikeun milih Paréntah gampang, kitu ogé ngaronjatkeun kualitas ku cara ngurangan kasempetan pikeun ngalakukeun paréntah salah.

prod_300x220_NXTIII_control

SPESIFIKASI

M3 III M6 III
Ukuran PCB anu berlaku (LxW) 48 x 48 mm nepi ka 305 x 610 mm (konveyor tunggal)
48 x 48 mm nepi ka 305 x 510 mm (conveyor ganda / tunggal)
48 x 48 mm nepi ka 305 x 280 mm (conveyor ganda / dual)
48 x 48 mm nepi ka 610 x 610 mm (konveyor tunggal)
48 x 48 mm nepi ka 610 x 510 mm (conveyor ganda / tunggal)
48 x 48 mm nepi ka 610 x 280 mm (conveyor ganda / dual)
Jenis bagian Nepi ka 20 jinis bagian (diitung nganggo pita 8 mm) Nepi ka 45 jinis bagian (diitung nganggo pita 8 mm)
waktos loading PCB Pikeun conveyor ganda: 0 detik (operasi kontinyu)
Pikeun conveyor tunggal: 2,5 detik (transportasi antara modul M3 III), 3,4 detik (transportasi antara modul M6 III)
Akurasi panempatan
(Standar tanda Fiducial)
* Akurasi nempatkeun dicandak tina tés anu dilakukeun ku Fuji.
H24G : +/-0,025 mm (mode standar) / +/-0,038 mm (mode prioritas produktivitas) (3sigma) cpk≥1,00
V12/H12HS : +/-0,038 (+/-0,050) mm (3sigma) cpk≥1,00
H04S/H04SF : +/- 0,040 mm (3sigma) cpk≥1,00
H08/H04 : +/- 0,050 mm (3sigma) cpk≥1,00
H02 / H01 / G04 : +/- 0,030 mm (3sigma) cpk≥1,00
H02F/G04F : +/- 0,025 mm (3sigma) cpk≥1,00
GL : +/- 0,100 mm (3sigma) cpk≥1,00
H24G : +/-0,025 mm (mode standar) / +/-0,038 mm (mode prioritas produktivitas) (3sigma) cpk≥1,00
V12/H12HS : +/-0,038 (+/-0,050) mm (3sigma) cpk≥1,00
H08M / H04S / H04SF : +/- 0,040 mm (3sigma) cpk≥1,00
H08 / H04 / OF : +/- 0,050 mm (3sigma) cpk≥1,00
H02 / H01 / G04 : +/- 0,030 mm (3sigma) cpk≥1,00
H02F/G04F : +/- 0,025 mm (3sigma) cpk≥1,00
GL : +/- 0,100 mm (3sigma) cpk≥1,00
Produktivitas
* The throughput di luhur dumasar kana tés dilaksanakeun di Fuji.
H24G : 37.500 cph (mode prioritas Produktivitas) / 35.000 cph (mode standar)
V12 : 26.000 cph
H12HS : 24.500 cph
H08 : 11.500 cph
H04 : 6.500 cph
H04S : 9.500 cph
H04SF : 10.500 cph
H02 : 5.500 cph
H02F : 6.700 cph
H01 : 4.200 cph
G04 : 7.500 cph
G04F : 7.500 cph
GL : 16.363 dph (0,22 detik/titik)
H24G : 37.500 cph (mode prioritas Produktivitas) / 35.000 cph (mode standar)
V12 : 26.000 cph
H12HS : 24.500 cph
H08M : 13.000 cph
H08 : 11.500 cph
H04 : 6.500 cph
H04S : 9.500 cph
H04SF : 10.500 cph
H02 : 5.500 cph
H02F : 6.700 cph
H01 : 4.200 cph
G04 : 7.500 cph
G04F : 7.500 cph
0F : 3.000 cph
GL : 16.363 dph (0,22 detik/titik)
bagian dirojong
H24G : 0201 nepi ka 5 x 5 mm Jangkungna : nepi ka 2,0 mm
V12/H12HS : 0402 ka 7,5 x 7,5 mm Jangkungna : nepi ka 3,0 mm
H08M : 0603 ka 45 x 45 mm Jangkungna : nepi ka 13,0 mm
H08 : 0402 ka 12 x 12 mm Jangkungna : nepi ka 6,5 ​​mm
H04 : 1608 ka 38 x 38 mm Jangkungna : nepi ka 9,5 mm
H04S/H04SF : 1608 ka 38 x 38 mm Jangkungna : nepi ka 6,5 ​​mm
H02/H02F/H01/0F : 1608 nepi ka 74 x 74 mm (32 x 180 mm) Jangkungna : nepi ka 25,4 mm
G04/G04F : 0402 nepi ka 15 x 15 mm Jangkungna : nepi ka 6,5 ​​mm
Lebar modul 320 mm 645 mm
Dimensi mesin L: 1295 mm (M3 III x 4, M6 III x 2) / 645 mm (M3 III x 2, M6 III)
W: 1900,2 mm, H: 1476 mm
DynaHead(DX)
Jumlah nozzle 12 4 1
Throughput (cph) 25.000
Bagian ayana fungsi ON: 24.000
11.000 4.700
Ukuran bagian
(mm)
0402 (01005") nepi ka 7,5 x 7,5
Jangkungna:
Nepi ka 3,0 mm
1608 (0603")
nepi ka 15 x 15
Jangkungna:
Nepi ka 6,5 ​​mm
1608 (0603")
nepi ka 74 x 74 (32 x 100)
Jangkungna:
Nepi ka 25,4 mm
akurasi nempatkeun
(Referensi dumasar tanda Fiducial)
+/-0,038 (+/-0,050) mm (3σ) cpk≥1,00*
*+/- 0,038 mm diala ku panempatan chip rectangular (tinggi
akurasi tuning) dina kaayaan optimal di Fuji.
+/-0,040 mm (3σ) cpk≥1,00 +/-0,030 mm (3σ) cpk≥1,00
Bagian ayana
cék
o x o
Bagéan
suplai
pita o o o
iteuk x o o
Dulang x o o

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami