FUJI nyokot jeung tempat mesin jeung bagian.Produk kami dijual di sakumna dunya kalayan kualitas luhur, réspon gancang, sareng kecepatan pangiriman anu teu cocog.Kami ngajamin yén kami bakal nawiskeun anjeun alat mesin anu paling profésional sareng minuhan sarat anjeun.

 

Mesin Penempatan FUJI:
runtuyan CP:CP6, CP7, CP8 jsb.
runtuyan XP:XP141, XP142, XP143, XP143E, jsb.
runtuyan QP:QP132, QP142, QP143, QP242, QP341
runtuyan NXT:NXT I, NXT II, ​​NXT III.

Asesoris ngawengku: Feeder, Nozzle, Motor, Board, wadah, filter, Valle, Sénsor, jsb

 

Sababaraha produk nyaéta kieu, upami anjeun peryogi langkung seueur, mangga ngahubungi kami!