40081759

JUKI CF05HPR TAPE FEEDER – 40081759

cocog pikeun: JUKI Chip monter
Jumlah modél: CF05HPR
Kaayaan: Asli anyar / Asli Dipake, Copy anyar
MOQ: 1 PCS
Waktos kalungguhan: 1-dinten
Garansi: 3 Bulan

 


Rincian produk

Tag produk

rhsmt-juki
RHSMT-2

01

JUKI SMT FEEDERS

RHSMT mangrupakeun panyadia suku cadang SMT profésional, kitu ogé salah sahiji suppliers pangbadagna aslina anyar, dipaké sarta Salin feeders Juki anyar.Kami gaduh inventaris anu ageung pisan pikeun nyumponan sadaya kabutuhan anjeun, kalayan harga anu kompetitif anu tiasa disawalakeun.Di RHSMT, kami nyayogikeun layanan palanggan anu komprehensif, kalebet dukungan téknis sareng pangiriman gancang!

02

IKHTISAR PRODUK JUKI

03

Daptar feeders JUKI

JUKI cf runtuyan feeders

40081758 CF03HPR 8mm TAPE FEEDER UNIT Pikeun 0603
40081759 CF05HPR 8mm TAPE FEEDER UNIT Pikeun 1005
40081760 CF08HER 8mm TAPE FEEDER UNIT (2MM PITCH)
40081761 CF081PR 8mm TAPE FEEDER UNIT
40081762 CF081ER 8mm TAPE FEEDER UNIT

E1002706CB0 CF05HP 8mm TAPE FEEDER UNIT Pikeun 1005
E1001706CB0 CF03HP 8mm TAPE FEEDER UNIT Pikeun 0603
E1004706CB0 CF08HE 8mm TAPE FEEDER UNIT (2MM PITCH)
E1005706CB0 CF081P 8mm TAPE FEEDER UNIT
E1003706CB0 CF081E 8mm TAPE FEEDER UNIT
E1012706CB0 CF8L1P 8mm TAPE FEEDER UNIT PIKEUN REEL BESAR
E1011706CB0 CF8L1E 8mm TAPE FEEDER UNIT PIKEUN REEL BESAR

JUKI FF séri feeders

E30007060B0 FF121S 12mm TAPE FEEDER UNIT (TUNGGAL MUKA: 4mm)
E30017060B0 FF122S 12mm TAPE FEEDER UNIT (GANDA MUDAH: 8mm)
E30027060B0 FF123S 12mm TAPE FEEDER UNIT (GANDA MUDAH: 12mm)
E30037060B0 FF12FS 12mm TAPE FEEDER UNIT (TUNGGAL MUKA: 4mm

E30047060B0 FF12NS 12mm TAPE FEEDER UNIT (TUNGGAL MUKA: 4, 8,12mm)
E40007060B0 FF161S 16mm TAPE FEEDER UNIT (TUNGGAL MUKA: 4mm)
E40017060B0 FF162S 16mm TAPE FEEDER UNIT (GANDA MAJU: 8mm)
E40027060B0 FF163S 16mm TAPE FEEDER UNIT (GANDA MUDAH: 12mm)
E40037060B0 FF16FS 16mm TAPE FEEDER UNIT (TUNGGAL MUKA: 4mm)

E40047060B0 FF16NS 16mm TAPE FEEDER UNIT (TUNGGAL MUKA: 4mm, 8mm,12mm)
E50007060B0 FF242S 24mm TAPE FEEDER UNIT (TUNGGAL MUKA: 8mm)
E50017060B0 FF243S 24mm TAPE FEEDER UNIT (GANDA MUDAH: 12mm)
E50027060B0 FF244S 24mm TAPE FEEDER UNIT (GANDA MUDAH: 16mm)
E50037060B0 FF245S 24mm TAPE FEEDER UNIT (GANDA MAJU: 20mm)
E50047060B0 FF246S 24mm TAPE FEEDER UNIT (GANDA MAJU: 24mm)
E50057060B0 FF24FS 24mm pita feeder Unit

 

JUKI RTF séri feeders

 

RF08AS 8㎜.Pakan
RF12AS 12㎜ Feeder
RF16AS 16㎜ Feeder
RF24AS 24㎜ Feeder
RF32AS 32㎜ Feeder
RF44AS 44㎜ Feeder
RF56AS 56㎜ Feeder

*** Kusabab seueur teuing modél Feeders pikeun ditingalikeun hiji-hiji, mangga ngahubungi kami pikeun langkung seueur kabutuhan!

juki-feeder-3
juki-feeder-2
EF-feeder3

04

PAMERAN INVENTORY

05

Ngeunaan SYARAT

kiriman

Ngeunaan pangiriman

Kami ngagaduhan rupa-rupa pilihan pangiriman ekspres pikeun barang anjeun, sapertos DHL, UPS sareng FedEx Express.Kami nganteurkeun nganggo cara anu paling gancang sareng paling murah, atanapi nganggo sumber transportasi anu pangsaéna dumasar kana beurat kargo, volume sareng anu sanés. .

BAYAR

Ngeunaan pangmayaran

Ngeunaan pamayaran, kami nampi sababaraha metode pamayaran, sapertos T / T, Paypal, Western Union, Alipay sareng WeChat.Sagala jinis pamayaran resmi.Sakali pesenan anjeun dikonfirmasi, kami bakal ngirim poto ka anjeun salaku rujukan sateuacan kiriman.

 

 

PACKING

Ngeunaan bungkusan

Barang anjeun diurus kalayan ati-ati ti waktos ngagaleuh dugi ka pangiriman.Saatos ngaliwat pamariksaan QA, kami nganggo katun busa sareng katun mutiara pikeun ngabungkus unggal potongan produk supados dugi ka panangan anjeun dina kaayaan anu sampurna.Kantong vakum & kotak kai anu kami anggo pikeun ngabungkus alat-alat kami dipilih sacara saksama pikeun mastikeun henteu aya karat nalika kiriman ku laut, anu tiasa nyababkeun karusakan serius kana alat anjeun.

06

SERTIFIKAT RHSMT

证书

07

FAQ

Naha milih AS?

Saprak mimitina, perusahaan kami parantos khusus dina industri SMT.Kalawan pangalaman sapuluh taun ', kami ahli dina nyadiakeun layanan kualitas luhur ka konsumén urang.Urang bakal ngalakukeun sagalana urang bisa pikeun mastikeun yén anjeun bahagia jeung karya anu geus kami dipigawé pikeun anjeun.

Naon produk utama anu anjeun jual?

Hiji-eureun solusi SMT.Sadaya merek mesin SMT sayogi, kalebet Panasonic, FUJI, JUKI, YAMAHA, SAMSUNG, DEK, MPM, HITACHI, UNIVERSAL, Assembleon, SONYO, SONY ect.Salian ti éta, printer layar, SPI, AOI, ogé sayogi.

Naha aya jasa anu sanés?

Kami ogé nawiskeun jasa perbaikan sareng kustomisasi nozzle.

  • Perbaikan utamina kalebet: Supir, Motor, Papan, Laser, PPU, TC, PHS, jsb.
  • Ladenan kustomisasi nozzle: anjeun ngan ukur kedah nyayogikeun gambar komponén éléktronik, atanapi nyayogikeun conto, urang tiasa ngarancang sareng ngadamel nozzles.
Naon kategori produk husus

Utamina kalebet: Feeder, Nozzle, Motor, Filter, Supir, Klep, Panyekel Nozzle, Kepala Penempatan, Squeegee, Clamp, Silinder, Ejector, Laser, Jig ...

Naha urang kedah percanten ka anjeun?

Kami geus kalibet dina industri SMT pikeun leuwih ti sapuluh taun sarta geus akumulasi loba pujian ti nasabah, sarta kami ogé mangrupa anggota aktip ti IPC.

Naon kaunggulan anjeun?
  • Kinerja ongkos tinggi: Urang gawé bareng raket jeung agén Cina sarta bisa meunang harga pisan nguntungkeun, jadi harga ka konsumén pohara alus.
  • Timeliness: Respon anu aktip sareng gancang mangrupikeun sorotan anu paling ageung tina jasa kami
  • Profesionalisme: Urang teu ngan ngajual produk, tapi ogé nyadiakeun konsumén jeung layanan teknis.Kami ngadukung solusi online pikeun masalah téknis!
Naon jaminan kualitas produk anjeun?

Sababaraha produk urang datangna dina tilu nagara bagian: Asli anyar, Asli dipaké, Salin anyar.
Nalika kami ngadugikeun ka nasabah, éta bakal dina kaayaan standar.Kaayaan barang dina panangan anjeun sami sareng katerangan dina cutatan atanapi PI, sareng kami moal pernah nipu palanggan!

Jenis parabot SMT jeung suku cadang anjeun nyadiakeun?

Solusi SMT hiji-eureun, sagala jinis alat sareng suku cadang sayogi ogé dukungan téknis sareng jasa perbaikan.

Kumaha ngajamin kualitas?

Pamariksaan ganda QC profésional sateuacan kiriman, uji dina mesin upami diperyogikeun sareng bahan kalayan jaminan.

Kumaha carana ngajawab masalah kualitas?

Dina periode jaminan, alesan non-manusa jeung kasalahan operasi masalah kualitas, rojongan teknis bébas tur ngagantian bagian sadia, malah ngabalikeun duit.

Sabaraha waktos pangiriman?
  • SMT / AI suku cadang waktos kalungguhan: 2-3 poé.
  • Upami pesenan ti pabrik asal, waktos nuju peryogi 4-8 minggu.
  • SMT equipments mesin waktos kalungguhan: 1-2 minggu
  • SMT parabot periferal kalungguhan waktos: 2-4 minggu
Sabaraha lami periode jaminan?
  • Mangsa jaminan suku cadang SMT nyaéta: 3-6 bulan
  • Mangsa jaminan alat periferal SMT nyaéta 6 bulan
Kumaha carana nungkulan sanggeus-jualan?

Simkuring nampi bursa, mulih.Lamun aya masalah jeung mesin, urang biasana ngaganti bagian pikeun anjeun

Kami henteu terang kumaha mupus adat, sareng kumaha mésér?

Urang cooperate jeung pausahaan pengiriman barang profésional sarta bisa mantuan Anjeun sareng clearance adat.

Naon istilah pembayaran?

TT, Paypal, Western Union, LC, 100% saméméh kiriman.

Dimana pasar utama anjeun?

Asia, Eropa, AS jeung Brazil.

Naha anjeun pabrik atanapi pabrik?

jasa OEM & ODM sadia.

Naon bungkusan?

Suku cadang -- Karton + katun gelembung;Parabot -- Kotak kayu + vakum disegel.

Naon istilah dagang?

EXW, FOB, CIF, CFR, DAP jsb.

Naon métode Pangiriman

Ku hawa, ku laut, ku karéta, akun pamawa ect.

Kumaha carana ngirim tanpa akun pamawa?

Forwarder profésional bakal nanganan kiriman.

08

JUK LAIN FEEDERS TAPE

Nomer Bagian

Ngaran Produk

Katerangan

40081758

CF03HPR

8mm TAPE FEEDER UNIT Pikeun 0603

40081759

CF05HPR

8mm TAPE FEEDER UNIT Pikeun 1005

40081760

CF08HER

8mm TAPE FEEDER UNIT (2MM PITCH)

40081761

CF081PR

8mm TAPE FEEDER UNIT

40081762

CF081ER

8mm TAPE FEEDER UNIT

E1001706CB0

CF03HP

8mm TAPE FEEDER UNIT Pikeun 0603

E1002706CB0

CF05HP

8mm TAPE FEEDER UNIT Pikeun 1005

E1004706CB0

CF08HE

8mm TAPE FEEDER UNIT (2MM PITCH)

E1005706CB0

CF081P

8mm TAPE FEEDER UNIT

E1003706CB0

CF081E

8mm TAPE FEEDER UNIT

E1012706CB0

CF8L1P

8mm tape feeder Unit pikeun REEL badag

E1011706CB0

CF8L1E

8mm tape feeder Unit pikeun REEL badag

E1006706CB0

CN05HP

8mm TAPE FEEDER UNIT Pikeun 1005

E1008706CB0

CN08 HE

8mm TAPE FEEDER UNIT (2MM PITCH)

E1009706CB0

CN081P

8mm TAPE FEEDER UNIT

E1007706CB0

CN081E

8mm TAPE FEEDER UNIT

E1010706CB0

CN081C

8mm TAPE FEEDER UNIT (KERTAS/EMBOSS)

E1014706CB0

CN8L1P

8mm tape feeder Unit pikeun REEL badag

E1013706CB0

CN8L1E

8mm tape feeder Unit pikeun REEL badag

E1015706CB0

CN8L1C

8mm tape feeder Unit pikeun REEL badag

E1001706AB0

AF05HP

8mm TAPE FEEDER UNIT Pikeun 1005

E1003706AB0

AF08 HE

8mm TAPE FEEDER UNIT (2mm PITCH)

E1004706AB0

AF081P

8mm TAPE FEEDER UNIT

E1002706AB0

AF081E

8mm TAPE FEEDER UNIT

E1005706AB0

AN05HP

8mm TAPE FEEDER UNIT Pikeun 1005

E1007706AB0

AN08ÉH

8mm TAPE FEEDER UNIT (2mm PITCH)

E1008706AB0

AN081P

8mm TAPE FEEDER UNIT

E1006706AB0

AN081E

8mm TAPE FEEDER UNIT

E1009706AB0

AN081C

8mm TAPE FEEDER UNIT

E30007060B0

FF121S

12mm TAPE FEEDER UNIT (SINGLE ADVANCE: 4mm)

E30017060B0

FF122S

12mm TAPE FEEDER UNIT (GANDA MUDAH: 8mm)

E30027060B0

FF123S

12mm TAPE FEEDER UNIT (GANDA MUDAH: 12mm)

E30037060B0

FF12FS

12mm TAPE FEEDER UNIT(SINGLE ADVANCE: 4mm,GANDA ADVANCE:8,12mm)

E30047060B0

FF12NS

12mm TAPE FEEDER UNIT (SINGLE ADVANCE: 4,8,12mm)

E40007060B0

FF161S

16mm TAPE FEEDER UNIT (SINGLE ADVANCE: 4mm)

E40017060B0

FF162S

16mm TAPE FEEDER UNIT (GANDA MAJU: 8mm)

E40027060B0

FF163S

16mm TAPE FEEDER UNIT (GANDA MUDAH: 12mm)

E40037060B0

FF16FS

16mm TAPE FEEDER UNIT (SINGLE ADVANCE: 4mm,GANDA ADVANCE:8,12mm)

E40047060B0

FF16NS

16mm TAPE FEEDER UNIT (SINGLEADVANCE: 4,8,12mm)

E50007060B0

FF242S

24mm TAPE FEEDER UNIT (SINGLE ADVANCE: 8mm)

E50017060B0

FF243S

24mm TAPE FEEDER UNIT (GANDA MUDAH: 12mm)

E50027060B0

FF244S

24mm TAPE FEEDER UNIT (GANDA MUDAH: 16mm)

E50037060B0

FF245S

24mm TAPE FEEDER UNIT (GANDA MAJU: 20mm)

E50047060B0

FF246S

24mm TAPE FEEDER UNIT (GANDA MUDAH: 24mm)

E50057060B0

FF24FS

24mm TAPE FEEDER UNIT (SINGLE ADVANCE: 8mm,GANDA ADVANCE:12,16,20,24mm)

E50067060B0

FF24NS

24mm TAPE FEEDER UNIT (SINGLE ADVANCE: 4,8,12mm)

E60007060B0

FF323S

32mm TAPE FEEDER UNIT (SINGLE ADVANCE: 12mm)

E60017060B0

FF324S

32mm TAPE FEEDER UNIT (SINGLE ADVANCE: 16mm)

E60027060B0

FF32FS

32mm TAPE FEEDER UNIT(SINGLE ADVANCE: 12,16mm,GANDA ADVANCE:20,24,28,32mm)

E69007050A0

NF3SNS

32mm TAPE FEEDER UNIT (PEREKAT)

E70007060B0

FF443S

44mm TAPE FEEDER UNIT (SINGLE ADVANCE: 12mm)

E70017060B0

FF444S

44mm TAPE FEEDER UNIT (SINGLE ADVANCE: 16mm)

E70027060B0

FF44FS

44mm TAPEF EEDER UNIT(SINGLE ADVANCE:12,16,20mm,GANDA ADVANCE:24,28,32,36,40,44mm)

E80007060B0

FF564S

56mm TAPE FEEDER UNIT (SINGLE ADVANCE: 12,16mm)

E80017060B0

FF568S

56mm TAPE FEEDER UNIT (SINGLE ADVANCE:12,16,20mm,GANDA ADVANCE:24,28,32mm)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami