RHSMT mangrupikeun salah sahiji panyadia suku cadang JUKI SMT anu paling kompetitif di Cina.Kami gaduh pangalaman langkung ti 10 taun dina widang SMT (Surface Mounted Technology), utamina nyayogikeun mesin Penempatan JUKI sareng asesoris.Produk kami dijual di sakumna dunya kalayan kualitas luhur, réspon gancang, sareng kecepatan pangiriman anu teu cocog.

 

JUKI Chip Mounter:
runtuyan 700:KE750, KE760
runtuyan 2000:KE2010, KE2020, KE2030, KE2040, KE2050, KE2060, KE2070, KE2080

3000 runtuyan:KE3010, KE3020
runtuyan FX:FX-1, FX-2, FX-3
runtuyan RS:RS-1, RS-1R, RS-3

Asesoris ngawengku: Feeder, Nozzle, Motor, Board, supir, wadah, filter, klep, Sénsor, jsb

 

Sababaraha produk nyaéta kieu, upami anjeun peryogi langkung seueur, mangga ngahubungi kami!