Cina SMT nozzles produsén

JUKI-Nozzles

Salaku ahli solusi SMT, RHSMT specializes dina ngahasilkeun standar jeung ngaropéa nozzles SMT.Produk urang diékspor ka sakumna dunya, kalayan kualitas luhur sareng biaya-éféktif, sareng diakui ku seueur palanggan!

merek SMT:
Panasonic , FUJI,JUKI , YAMAHA, SAMSUNG/ Hanwha, ASM, Mirae, I-PULSE, SAMYO, HITHACHI jsb.

Spésifikasi nozzle:

Pikeun komponén baku (1206, 0805, 0603, 0403, 0201, SOT, SOIC, QFP, BGA, jeung sajabana), spésifikasi nozzle dasarna baku.Candak Samsung SM sabagé conto, 0805 komponén mun CN065 nozzle, 0603 komponén mun CN040 ​​nozzle, jsb Tangtu, sababaraha komponén husus kudu ngaropéa.

Bahan nozzle sareng kaunggulan sareng kalemahan:

1. Teflon nozzle tip: Teflon nozzle kuat jeung awét, tapi gampang ngahurungkeun bodas.
2. Ujung nozzle keramik: The nozzle keramik moal ngahurungkeun bodas, tapi pisan regas sarta gampang pikeun megatkeun.Anggo kalayan ati-ati pikeun nyegah atanapi ngirangan karusakan.
3. Ujung nozzle baja: kuat, gampang ngagunakeun, pernah bodas, tapi pisan mahal jeung teu ongkos-éféktif.
4. Ujung nozzle karét: Nalika beungeut komponén henteu rata atawa bahan anu caket, éta cocog pikeun milih nozzle karét nozzle, tapi hirup nozzle karét nozzle henteu panjang, eta disarankeun pikeun meuli leuwih tips nozzle karét.Nalika nozzle dipaké, anjeun tiasa langsung ngagentos nozzle plastik ku nyalira.

Bentuk nozzle:

Bentuk nozzle nyeuseup boga liang pasagi, liang buleud, alur V jeung saterusna.Nozzles nyeuseup custom-dijieun umumna milih titik nyeuseup datar nurutkeun bentuk komponén, sababaraha dijieun kana nozzles nyeuseup elongated, sarta alur nu ngalegaan kana bahan anu digambar datar, sababaraha dijieun kana bentuk deui-ngawangun nurutkeun. ka ujung bahan, sarta sababaraha dijieun kana titik nyeuseup datar.Paké surfaces datar dina duanana tungtung, sarta ngawangun sasak lamun tengah henteu rata.Sababaraha bahan caket sareng sesah dileupaskeun, janten sababaraha alur kedah dilakukeun dina témbok nozzle nyeuseup, atanapi kedah dilakukeun sirah plastik.


waktos pos: May-27-2022