Kami anggota IPC!

Kami ngahormatan janten anggota kaanggotaan IPC kusabab jaringan globalna, pangaweruh prakték pangsaéna sareng sumber daya.Kami ngarepkeun janten bagian tina organisasi anu dikhususkeun pikeun ngabantosan batur suksés.

Saha IPC?

Organisasi industri éléktronik global.
IPC ngabantosan OEM, EMS, pabrik PCB, produsén kabel sareng abah, sareng panyadia industri éléktronik pikeun ngahasilkeun produk éléktronik anu langkung saé.Anggota IPC nyieun leuwih dipercaya, produk kualitas luhur sarta ngaronjatkeun Profitability ngaliwatan pamakéan standar IPC, sertifikasi, atikan jeung latihan, kapamimpinan pamikiran, advokasi, solusi inovatif jeung panalungtikan industri.

IPC会员证书-2271348

waktos pos: Jul-12-2022