Naon PCBA?

Naon PCBA?
PCBA nangtung pikeun Printed Circuit Board Assembly, éta ngarujuk kana papan sirkuit anu dirakit sareng komponén éléktronik sapertos dioda, pemancar, kapasitor, résistor, sareng IC kalayan téknologi SMT, DIP, sareng téknologi assembly soldering.Sadaya alat éléktronik gaduh PCBA, sareng alat éléktronik aya dimana-mana.Éta rupa-rupa ti smartphone ka oven microwave sareng tina laptop ka mobil.

rhsmt-2

 

Dua Téhnologi PCBA umum

Téknologi Surface-Mount (SMT)
Ieu mangrupakeun téhnologi nu mounts komponén éléktronik dina beungeut PCB a langsung.SMT cocog pikeun assembling komponén leutik tur sénsitip kayaning transistor onto circuit board.Téknologi ieu ngabantosan ngahémat langkung seueur rohangan sabab henteu peryogi pangeboran anu ogé mangpaat pikeun ngagancangkeun kamajuan produksi.Sajaba ti éta, ku nerapkeun surface-mount tech, komponén éléktronik bisa dirakit dina beungeut cai raket, jadi kadua sisi PCB nu bisa garapan.

 

Téknologi Ngaliwatan-Hole (THT)
Métode séjén nyaéta Téhnologi Thru-Hole, anu dianggo ku jalma-jalma sateuacanna ti SMT.THT mangrupakeun téhnologi yén komponén éléktronik plugged kana circuit boards ngaliwatan liang, jeung pabrik kudu solder bagian tambahan tina kawat dina dewan.Butuh waktu leuwih ti SMT, tapi masih boga sababaraha kaunggulan.Contona, ku ngagunakeun téhnologi ngaliwatan-liang, komponén éléktronik anu kabeungkeut kuat dewan.Ku alatan éta, téhnologi ieu cocog pikeun komponén éléktronik badag kayaning coils na kapasitor, nu bisa tahan kakuatan tinggi, tegangan tinggi, sarta stress mékanis.

 

Naon anu tiasa dilakukeun ku RHSMT pikeun anjeun?
1. mesin panempatan SMT: Lamun anjeun kudu ningkatkeun garis SMT, RHSMT mangrupa pilihan alus anjeun, kami nyadiakeun mesin panempatan SMT anyar atawa dipaké.Tangtosna, alat-alat bekas dijaga, jam gawéna kirang, sareng dina kaayaan saé.

2. suku cadang SMT: Anjeun tiasa ngalaman kagagalan mesin anu nyababkeun mesin eureun berpungsi.Butuh waktu lila pikeun mesen suku cadang ti pabrik aslina, sarta hargana mahal pisan.Ngarasa Luncat ngahubungan kami.Dasarna tiasa nyayogikeun sadaya merek anu terkenal (sapertosPanasonic, YAMAHA, FUJI, JUKI, DEK, ASM, SAMSUNG, jeung sajabana) asesoris mesin panempatan.

 


waktos pos: Apr-27-2022