KXFX0383A00/ KXFX03DGA00/ KXFX04MSA00

PANASONIC SMT NOZZLE 110 – KXFX0383A00/ KXFX03DGA00/ KXFX04MSA00


Rincian produk

Tag produk

PANASONIC NOZZLES DETAIL

SMT NOZZLE pabrik

 

nozzles Panasonicdirarancang sareng diproduksi janten pohara efektif, awét, sareng dipercaya.Urang nawiskeun rangkeian lengkep produk nu nyugemakeun kabutuhan customer urang, kalawan aplikasi mimitian ti Printed Wiring Assemblies (PWAs), sisipan komponén pasip, BGA soldering, feeder / penanganan kaset jeung prosés SMT high-end lianna.Nozzles kami dijieun pikeun beroperasi dina kaayaan harshest bari tetep nyadiakeun hirup alus teuing jeung kinerja dina duanana beberesih garing sarta sistem degreasing uap.

PANASONIC-NOZZLES-1

Diobral panas pikeun NOZZLES Panasonic

PANASONIC NOZZLES Daptar

CM402 NOZZLES
CM402 Nozzle 110 KXFX0383A00
CM402 nozzle 115A KXFX037NA00
CM402 Nozzle 120 KXFX0384A00
CM402 Nozzle 130 KXFX0385A00
CM402 Nozzle 140 KXFX0386A00
CM402 Nozzle 161 N610004673AA
CM402 Nozzle 205 KXFX04N0A00
CM402 nozzle 206A KXFX05V2A00
CM402 Nozzle 225C N610040782AA
CM402 Nozzle 226C N610040783AA
CM402 Nozzle 230C N610040784AA
CM402 Nozzle 235C N610043814AA
CM402 Nozzle 240C N610062681AA
CM402 Nozzle 450 KXFX0387A00(KXFX03DPA01)
CM402 Nozzle 460 KXFX03NGA00
CM402 Nozzle 185 N610070338AA
CM402 Nozzle 199 N610070079AB
CM402 Nozzle 205A N610000995AA
CM402 Nozzle 115 KXFX04MTA00 (KXFW1BDAA00)
CM602 NOZZLES
NOZLE 110S N610017371AC
NOZZLE 115AS N610017372AC
NOZZLE 120S N610017373AC
NOZZLE 130S N610017375AC
NOZLE 140S N610043702AA
NOZZLE 225CS N610040786AA
NOZZLE 226CS N610040787AA
NOZZLE 230CS N610040788AA
NOZLE 235CS N610043815AA
NOZZLE 240CS N610040853AA
NOZLE 205S N610017370AC
NOZZLE 206AS N610030510AC
NOZLE 203ZS N610038265AB
NOZLE 206A KXFX05V2A00
NOZLE 161S N610058431AA
NOZLE 256CS N610148258AA
   
   
   
   
NPM NOZZLES
NOZLE 1001N N610098969AA
NOZLE 1002N N610098970AA
NOZLE 1003N N610098971AA
NOZLE 1004N N610098972AA
NOZLE 1005N N610098973AA
NOZLE 161SN N610126849AA
NOZLE 226CSN N610119480AB
NOZLE 230CSN N610119484AB
NOZZLE 235CSN N610119485AB
NOZLE 240CSN N610119486AB
NOZLE 140N N610099376AA
NOZEL 184N N610126914AA
NOZLE 185N N610119411AA
NOZLE 199N N610119407AA
NOZLE 230CN N610119493AB
NOZLE 235CN N610119496AA
NOZLE 240CN N610119499AB
NOZLE 5490N N610128655AA
NOZLE 5435N N610128601AA
   
DT401 NOZZLES
NOZZLE 1001 KXFX037SA00
NOZZLE 1002 KXFX037TA00
NOZZLE 1003 KXFX037UA00
NOZZLE 1004 KXFX037VA00
NOZZLE 1005 KXFX037WA00
NOZZLE 1006 KXFX037XA00
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Ngeunaan pangmayaran jeung pangiriman

kiriman

Ngeunaan pangiriman

Kami ngagaduhan rupa-rupa pilihan pangiriman ekspres pikeun barang anjeun, sapertos DHL, UPS sareng FedEx Express.Kami nganteurkeun nganggo cara anu paling gancang sareng paling murah, atanapi nganggo sumber transportasi anu pangsaéna dumasar kana beurat kargo, volume sareng anu sanés. .

BAYAR

Ngeunaan pangmayaran

Ngeunaan pamayaran, kami nampi sababaraha metode pamayaran, sapertos T / T, Paypal, Western Union, Alipay sareng WeChat.Sagala jinis pamayaran resmi.Sakali pesenan anjeun dikonfirmasi, kami bakal ngirim poto ka anjeun salaku rujukan sateuacan kiriman.

 

 

PACKING

Ngeunaan bungkusan

Barang anjeun diurus kalayan ati-ati ti waktos ngagaleuh dugi ka pangiriman.Saatos ngaliwat pamariksaan QA, kami nganggo katun busa sareng katun mutiara pikeun ngabungkus unggal potongan produk supados dugi ka panangan anjeun dina kaayaan anu sampurna.Kantong vakum & kotak kai anu kami anggo pikeun ngabungkus alat-alat kami dipilih sacara saksama pikeun mastikeun henteu aya karat nalika kiriman ku laut, anu tiasa nyababkeun karusakan serius kana alat anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami