Kami mangrupikeun produsén suku cadang Panasonic AI (Auto Inserter / Thru-hole machine), khusus dina produksi suku cadang AI kualitas luhur, sajumlah lengkep, sababaraha produk parantos ningkat, nganggo baja tungsten, baja karbon, awét, precision tinggi!

Model Auto Inserter nyaéta: AVB, AVF, AVK, AVK2, AVK2B, RH, RH6, RHU, RH2, RH3, RHS, RHS2B

Sababaraha produk nyaéta kieu, upami anjeun peryogi langkung seueur, mangga ngahubungi kami!