Panasonic CM / NPM feeder calakan: 8mm, 12/16mm, 24/32mm, 44/56mm, 72mm, aslina anyar, kalawan sensor, 2022 taun pabrik, kalawan bungkusan aslina, nomer serial padeukeut.Stok ageung pikeun pengiriman langsung!