RHSMTspecializes diSMT(Surface Gunung Téhnologi) mesin panempatan / asesoris borongan.Kami gaduh pangalaman langkung ti 10 taun dina widang ieu, gaduh tim penjualan anu profésional sareng sumanget.Inventory ageung, tiasa dikirim iraha waé pikeun ngirangan waktos pareum anjeun, sareng hargana langkung handap tina pabrik aslina!

Lingkup bisnis urang ngawengku:

• SMT pick jeung tempat mesin (Asli Anyar / Dipaké)
• Merek utama nyaéta: Panasonic , YAMAHA , FUJI , JUKI, SAMSUNG/HANWHA, ASM/ Splice /SIEMENS, I-Pulse , MyData , DEK , Assembleon, Mirae ,SANYO, HITACHI ,Universal
• SMT suku cadang.contona: Feeder, Nozzle, Kepala Penempatan, Laser, Panyekel, Motor, Supir, Papan, Filter, Klep, Sénsor jsb.
• SMT parabot periferal: Loader / Unloader , panyangga , Conveyor , Printer layar , AOI, SPI, mesin beberesih nozzle, mesin V-CUT, solder némpelkeun mixer, counter SMD, jsb.
• produk ESD: Pita splice ,Alat Splice, Majalah jsb.