SAMSUNG UKM 8mm Feeder


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Tape Feeder listrik

• Aligns posisi pickup otomatis pikeun ngaronjatkeun laju pickup simultaneous

• Ngidinan speed suplai diatur pikeun suplai komponén stabil

• otomatis nyoco fungsi pangakuan pitch

• Ngidinan pamakéan dicampur ku feeder pneumatic dina basa feeder sarua

SMART feeder

• Salaku feeder 'Otomatis Loading / Splicing Free', ngurangan tanaga gawé diperlukeun pikeun ngalakukeun setelan jeung robah model

• lumaku pikeun jumlah leutik reels

ALL The Samsung / Hanwha Tape Feeders

Samsung / Hanwha CP40 / CP45 / CP60 8 * 2mm Feeder

Samsung / Hanwha CP40 / CP45 / CP60 8 * 4mm Feeder

SAMSUNG / HANWHA CP40/CP45/CP60 8mm feeder

Samsung / Hanwha CP40 / CP45 / CP60 12mm Feeder

Samsung / Hanwha CP40 / CP45 / CP60 16mm Feeder

Samsung / Hanwha CP40 / CP45 / CP60 24mm Feeder

Samsung / Hanwha CP40 / CP45 / CP60 32mm Feeder

Samsung / Hanwha CP40 / CP45 / CP60 44mm Feeder

Samsung / Hanwha CP40 / CP45 / CP60 56mm Feeder

Samsung / Hanwha SM320 / SM321 / SM421 8 * 2mm Feeder

Samsung / Hanwha SM320 / SM321 / SM421 8 * 4mm Feeder

SAMSUNG / HANWHA SM320/SM321/SM421 8MM FEEDER

Samsung / Hanwha SM320 / SM321 / SM421 12mm Feeder

Samsung / Hanwha SM320 / SM321 / SM421 16mm Feeder

Samsung / Hanwha SM320 / SM321 / SM421 24mm Feeder

Samsung / Hanwha SM320 / SM321 / SM421 32mm Feeder

Samsung / Hanwha SM320 / SM321 / SM421 44mm Feeder

Samsung / Hanwha SM320 / SM321 / SM421 56mm Feeder

Samsung / Hanwha SM471 / sm481 UKM 8mm Feeder

Samsung / Hanwha SM471 / sm481 UKM 12mm Feeder

Samsung / Hanwha SM471 / sm481 UKM 16mm Feeder

Samsung / Hanwha SM471 / sm481 UKM 24mm Feeder

Samsung / Hanwha SM471 / sm481 UKM 32mm Feeder

Samsung / Hanwha SM471 / sm481 UKM 44mm Feeder

Samsung / Hanwha SM471 / sm481 UKM 56mm Feeder

Rincian

Kalayan motto ieu dina pikiran, urang pasti janten salah sahiji pabrik anu paling inovatif sacara téknologi, éfisién, sareng harga-harga kompetitif pikeun Pabrikan OEM / ODM Cina SMT Juki 105 Nozzle E35057210A0 Ti Pemasok Juki Nozzle, Kami ngarepkeun pikeun narima inquiries Anjeun pas.
OEM / ODM Produsén Cina Nozzle, SMT Nozzle, Urang ngahijikeun sakabéh kaunggulan urang pikeun terus innovate, ngaronjatkeun jeung ngaoptimalkeun struktur industri urang jeung kinerja produk.Kami bakal salawasna percanten sareng ngusahakeunana.Wilujeng sumping di gabung kami pikeun ngamajukeun lampu héjo, babarengan urang bakal nyieun hiji Future hadé!

Dedicated ka kualitas luhur ketat ngatur jeung jasa shopper considerate, pamaké anggota staf kami ngalaman terus sadia pikeun ngabahas kabutuhan Anjeun tur assure pinuh kasenangan meuli keur PriceList Murah pikeun Cina Hideung SMT Nozzle 030 040 065 140 220 400 Ukuran pikeun Accurate High-Speed ​​SMT Penempatan Mesin Charmhigh, Jujur gawé babarengan sareng anjeun, sakabehna bakal ngamekarkeun isukan senang!

PriceList Murah pikeun Cina SMT Nozzle, Nyokot jeung Tempat Mesin, Urang bade ngalakukeun utmost kami cooperate & wareg jeung anjeun ngandelkeun kualitas luhur-grade jeung harga kalapa jeung pangalusna sanggeus layanan, tulus kasampak maju ka cooperating sareng anjeun sarta nyieun prestasi dina mangsa nu bakal datang!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami