Samsung / Hanwha salaku merek mesin panempatan umum di pasar, parantos diakui ku para nasabah pikeun stabilitas, ékonomi, sareng presisi anu luhur!Salaku panyadia solusi SMT sareng pangalaman langkung ti sapuluh taun, kami ngahormatan janten padagang Hanwha / SAMSUNG.

Produk utama kami nyaéta:
dipaké / Equipment SMT anyar: SM481, SM482, SM481 PLUS, SM482 PLUS,SM321, CP45FV, CP45NEO ...
Asesoris: SM Feeder, Nozzle, dewan, klep, filter.
Kaayaan: Alat jeung asesoris aslina anyar atawa dipaké aya.

Kusabab aya seueur teuing barang produk pikeun ditingalikeun hiji-hiji, mangga ngahubungi kuring upami anjeun ngagaduhan syarat tambahan!