Kami mangrupikeun produsén suku cadang TDK AI (Auto Inserter / Thru-hole machine), khusus dina produksi suku cadang AI kualitas luhur, sajumlah lengkep, sababaraha produk parantos ningkat, nganggo baja tungsten, baja karbon, awét, precision tinggi!

Sababaraha produk nyaéta kieu, upami anjeun peryogi langkung seueur, mangga ngahubungi kami!