Kami mangrupikeun produsén suku cadang Panasonic AI (Auto Inserter / Thru-hole machine), khusus dina produksi suku cadang AI kualitas luhur, sajumlah lengkep, sababaraha produk parantos ningkat, nganggo baja tungsten, baja karbon, awét, precision tinggi!

Model Universal Auto Inserter nyaéta: VCD,6380, 6287, 6293, 6295, 6241, jsb.

Sababaraha produk nyaéta kieu, upami anjeun peryogi langkung seueur, mangga ngahubungi kami!