KLJ-MC100-000

YAMAHA ZS 8mm Tape feeder - KLJ-MC100-000

  • suplai bagian inovatif
  • Eupan otomatis tina bagian anu dipasang kasét
  • Operability luhung- Saha tiasa iraha wae gampang beroperasi eta pikeun suplai lemes komponén tanpa kudu eureun mesin

 

  • Ukuran feeder ZS: 4, 8, 12/16, 24, 32, 44, 56, 72, 88mm
  • Aslina anyar jeung dipaké feeder sadia
  • Sadaya feeder anu dianggo diuji sareng dikalibrasi sateuacan kiriman
  • feeder aslina kalawan bungkusan aslina

 

 


Rincian produk

Tag produk

Sadaya ukuran ZS Tape Feeder

zs feeder

YAMAHA ZS 4mm feeder

KLJ-MCN00-000

YAMAHA ZS 8mm feeder

KLJ-MC100-004

YAMAHA ZS 12/16mm feeder

KLJ-MC200-004

YAMAHA ZS 24mm feeder

KLJ-MC400-004

YAMAHA ZS 32mm feeder

KLJ-MC500-001

YAMAHA ZS 44mm feeder

KLJ-MC600-001

YAMAHA ZS 56mm feeder

KLJ-MC700-001

YAMAHA ZS 72mm feeder

KLJ-MC800-001

YAMAHA ZS 88mm feeder

KLJ-MC900-001

Fitur

Eliminates kudu procure jeung nerapkeun bahan splicing.

ALF nyata ngurangan pangropéa ku ngaleungitkeun lebu dijieun ku feeders baku ngaleupaskeun tape panutup kertas.

Turunkeun waktos setelan sareng kirang langkung 5 detik waktos loading pita dibandingkeun sareng feeder konvensional.

Virtual non-stop Auto feed komponén tape jeung mékanisme Yamaha-ekslusif ngamungkinkeun setelan reel replenishment iraha wae.

img (1)

Otomatis Tape Changeover

img (2)

10 Setup kadua

img (3)

Puseur Cut Cover tape

img (4)

Taya Splicing Diperlukeun

spésifikasi

Modél

ALF

Tape cocog

Lebar 8mm, ketebalan maksimum 1mm
* Aya larangan.Mangga ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.Bahan Kertas/(Emboss * Dina pangwangunan)
* Tekanan sénsitip napel Cover Tape (PSA) teu bisa pakait.

Spésifikasi Reel lumaku

Setélan pitch feed 2mm / 4mm
Reel rubak 14.4mm atanapi kirang, φ382mm atanapi kirang
Lamun make wadah reel lumaku, Reel rubak 13.6mm atanapi kirang, φ178mm atanapi kirang.

8mm-Dirobah Instalasi
Dijajah Lebar

12 mm pitch

Loadable Panjang pita minimum

400mm atawa leuwih

Komponén lumaku

1005 nepi ka 3216

Jenis feeder

4 jenis S (1005)/M (1608)/L (2012)/LL (3216)

Tape Loading Time

Kira-kira.5 detik
* Ti mimiti feed tape nepi ka rengse persiapan pickup.

Mounter cocog

runtuyan YS / YSM kalawan tape cutter

Diménsi éksternal (Kaasup proyéksi)

L549 x W11.5 x H278 mm

Beurat

Kira-kira.1,50 kg

tampilan inventory

IMG_3232
IMG_3229
IMG_3227

Atuh ku kontrak", conforms kana sarat pasar, ngagabung salila kompetisi pasar ku kualitas unggul na ogé salaku nyadiakeun layanan tambahan komprehensif sarta luar biasa pikeun pamakéna mun ngantep éta robah jadi juara signifikan. The ngudag bisnis, pasti klien ' gratification pikeun Pabrik Langsung nyadiakeun Cina SMT Bagian YAMAHA Feeders Ti YAMAHA Jepang, Kami nempatkeun jujur ​​jeung kaséhatan salaku tanggung jawab primér. Kami pasangan bisnis Anjeun salajengna.
Pabrik Langsung suplai aslina anyar atawa dipaké Yamaha ZS feeders, volume kaluaran High, kualitas luhur, pangiriman timely jeung kapuasan anjeun dijamin.Kami ngabagéakeun sadaya patarosan sareng koméntar.Urang ogé nampilkeun jasa agénsi --- nu meta salaku agén di china pikeun konsumén urang.Upami anjeun kabetot dina salah sahiji produk urang atanapi gaduh pesenan OEM pikeun minuhan, mangga ngahubungi kami ayeuna.Gawe sareng kami bakal ngahemat artos sareng waktos anjeun.

Ngeunaan pangmayaran jeung pangiriman

kiriman

Ngeunaan pangiriman

Kami ngagaduhan rupa-rupa pilihan pangiriman ekspres pikeun barang anjeun, sapertos DHL, UPS sareng FedEx Express.Kami nganteurkeun nganggo cara anu paling gancang sareng paling murah, atanapi nganggo sumber transportasi anu pangsaéna dumasar kana beurat kargo, volume sareng anu sanés. .

BAYAR

Ngeunaan pangmayaran

Ngeunaan pamayaran, kami nampi sababaraha metode pamayaran, sapertos T / T, Paypal, Western Union, Alipay sareng WeChat.Sagala jinis pamayaran resmi.Sakali pesenan anjeun dikonfirmasi, kami bakal ngirim poto ka anjeun salaku rujukan sateuacan kiriman.

 

 

PACKING

Ngeunaan bungkusan

Barang anjeun diurus kalayan ati-ati ti waktos ngagaleuh dugi ka pangiriman.Saatos ngaliwat pamariksaan QA, kami nganggo katun busa sareng katun mutiara pikeun ngabungkus unggal potongan produk supados dugi ka panangan anjeun dina kaayaan anu sampurna.Kantong vakum & kotak kai anu kami anggo pikeun ngabungkus alat-alat kami dipilih sacara saksama pikeun mastikeun henteu aya karat nalika kiriman ku laut, anu tiasa nyababkeun karusakan serius kana alat anjeun.

SERTIFIKAT RHSMT

证书

FAQ

Naha milih AS?

Saprak mimitina, perusahaan kami parantos khusus dina industri SMT.Kalawan pangalaman sapuluh taun ', kami ahli dina nyadiakeun layanan kualitas luhur ka konsumén urang.Urang bakal ngalakukeun sagalana urang bisa pikeun mastikeun yén anjeun bahagia jeung karya anu geus kami dipigawé pikeun anjeun.

Naon produk utama anu anjeun jual?

Hiji-eureun solusi SMT.Sadaya merek mesin SMT sayogi, kalebet Panasonic, FUJI, JUKI, YAMAHA, SAMSUNG, DEK, MPM, HITACHI, UNIVERSAL, Assembleon, SONYO, SONY ect.Salian ti éta, printer layar, SPI, AOI, ogé sayogi.

Naha aya jasa anu sanés?

Kami ogé nawiskeun jasa perbaikan sareng kustomisasi nozzle.

  • Perbaikan utamina kalebet: Supir, Motor, Papan, Laser, PPU, TC, PHS, jsb.
  • Ladenan kustomisasi nozzle: anjeun ngan ukur kedah nyayogikeun gambar komponén éléktronik, atanapi nyayogikeun conto, urang tiasa ngarancang sareng ngadamel nozzles.
Naon kategori produk husus

Utamina kalebet: Feeder, Nozzle, Motor, Filter, Supir, Klep, Panyekel Nozzle, Kepala Penempatan, Squeegee, Clamp, Silinder, Ejector, Laser, Jig ...

Naha urang kedah percanten ka anjeun?

Kami geus kalibet dina industri SMT pikeun leuwih ti sapuluh taun sarta geus akumulasi loba pujian ti konsumén, sarta kami ogé mangrupa anggota aktip ti IPC.

Naon kaunggulan anjeun?
  • Kinerja ongkos tinggi: Urang gawé bareng raket jeung agén Cina sarta bisa meunang harga pisan nguntungkeun, jadi harga ka konsumén pohara alus.
  • Timeliness: Respon anu aktip sareng gancang mangrupikeun sorotan anu paling ageung tina jasa kami
  • Profesionalisme: Urang teu ngan ngajual produk, tapi ogé nyadiakeun konsumén jeung layanan teknis.Kami ngadukung solusi online pikeun masalah téknis!
Naon jaminan kualitas produk anjeun?

Sababaraha produk urang datangna dina tilu nagara bagian: Asli anyar, Asli dipaké, Salin anyar.
Nalika kami ngadugikeun ka nasabah, éta bakal dina kaayaan standar.Kaayaan barang dina panangan anjeun sami sareng katerangan dina cutatan atanapi PI, sareng kami moal pernah nipu palanggan!

Jenis parabot SMT jeung suku cadang anjeun nyadiakeun?

Solusi SMT hiji-eureun, sagala jinis alat sareng suku cadang sayogi ogé dukungan téknis sareng jasa perbaikan.

Kumaha ngajamin kualitas?

Pamariksaan ganda QC profésional sateuacan kiriman, uji dina mesin upami diperyogikeun sareng bahan kalayan jaminan.

Kumaha carana ngajawab masalah kualitas?

Dina periode jaminan, alesan non-manusa jeung kasalahan operasi masalah kualitas, rojongan teknis bébas tur ngagantian bagian sadia, malah ngabalikeun duit.

Sabaraha waktos pangiriman?
  • SMT / AI suku cadang waktos kalungguhan: 2-3 poé.
  • Upami pesenan ti pabrik asal, waktos nuju peryogi 4-8 minggu.
  • SMT equipments mesin waktos kalungguhan: 1-2 minggu
  • SMT parabot periferal kalungguhan waktos: 2-4 minggu
Sabaraha lami periode jaminan?
  • Mangsa jaminan suku cadang SMT nyaéta: 3-6 bulan
  • Mangsa jaminan alat periferal SMT nyaéta 6 bulan
Kumaha carana nungkulan sanggeus-jualan?

Simkuring nampi bursa, mulih.Lamun aya masalah jeung mesin, urang biasana ngaganti bagian pikeun anjeun

Kami henteu terang kumaha mupus adat, sareng kumaha mésér?

Urang cooperate jeung pausahaan pengiriman barang profésional sarta bisa mantuan Anjeun sareng clearance adat.

Naon istilah pembayaran?

TT, Paypal, Western Union, LC, 100% saméméh kiriman.

Dimana pasar utama anjeun?

Asia, Eropa, AS jeung Brazil.

Naha anjeun pabrik atanapi pabrik?

jasa OEM & ODM sadia.

Naon bungkusan?

Suku cadang -- Karton + katun gelembung;Parabot -- Kotak kayu + vakum disegel.

Naon istilah dagang?

EXW, FOB, CIF, CFR, DAP jsb.

Naon métode Pangiriman

Ku hawa, ku laut, ku karéta, akun pamawa ect.

Kumaha carana ngirim tanpa akun pamawa?

Forwarder profésional bakal nanganan kiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami