Kalayan kompetisi anu terus ningkat,RHSMTgeus tetep leres kana tujuan awal na nyadiakeun kualitas luhur sarta layanan alus ka konsumén urang!Urang bakal ngurus pikeun mastikeun kualitas barang, boh nu sipatna badag salakuYAMAHAparabot atawa salaku leutik salaku spring a.Naon anu bisa kami pigawé pikeun anjeun?

 

YAMAHA chip Mounter: YS24, YS12, YS12F, YSM10, YSM20, YV88, YV100XG, YV112, YG12F jsb.
suku cadang YAMAHA SMT: ZS / SS / CL / YV feeders, nozzle, klep, silinder, aci nozzle, gajih NSL, packing, O-ring, dewan, motor, supir, jsb.

 

Di handap ieu sababaraha barang urang;aya loba teuing daptar individual;mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.