• PANASONIC
  • FUJI
  • JUKI.svg
  • YAMAHA
  • SAMSUNG
  • SIEMENS
  • ASM
  • Assembleon
kauntungan_img

Produk Panas

  • +

    Taun Pangalaman Industri

  • +

    Jenis Produk

  • Nagara Distribusi Palanggan

  • +

    Konsumén Dilayanan

  • Ruihua
  • rhsmt

Naha Milih Kami

  • Visi perusahaan

    Janten supplier SMT anu tiasa dipercaya dina pikiran para nasabah.

  • misi pausahaan

    Fokus kana kabutuhan nyata konsumén, nyayogikeun solusi sareng jasa SMT kalapa, sareng maksimalkeun nilai konsumén

  • Nilai perusahaan

    Ikhlas jeung sumanget, kasuksésan customer

Warta Urang

  • Kami anggota IPC!

    Kami ngahormatan janten anggota kaanggotaan IPC kusabab jaringan globalna, pangaweruh prakték pangsaéna sareng sumber daya.Kami ngarepkeun janten bagian tina organisasi anu dikhususkeun pikeun ngabantosan batur suksés.Saha IPC?Organisasi industri éléktronik global....

  • Naha anjeun terang ngeunaan mesin beberesih nozzle?

    Dina widang industri semikonduktor kiwari, kalawan ngembangkeun SMT, bagian leutik kana leutik, luhur-dénsitas ningkatna jeung base pikeun kanyataanana, sarta tren ngembangkeun hareup bakal miniaturization komponén salajengna.Kusabab chip mo ...

  • produsén nozzles SMT Cina

    Salaku ahli solusi SMT, RHSMT specializes dina ngahasilkeun standar jeung ngaropéa nozzles SMT.Produk urang diékspor ka sakumna dunya, kalayan kualitas luhur sareng biaya-éféktif, sareng diakui ku seueur palanggan!SMT...

  • Dicitak Circuit Boards (PCB) Glosarium

    Komponén Aktif: Komponén anu gumantung kana sumber kakuatan éksternal pikeun ngaktipkeun inputna.Conto alat aktip diantarana, panyaarah silikon dikawasa, transistor, klep, jsb. Oge, komponén aktif bisa disebut ...

  • Naon PCBA?

    Naon PCBA?PCBA nangtung pikeun Printed Circuit Board Assembly, éta ngarujuk kana papan sirkuit anu dirakit sareng komponén éléktronik sapertos dioda, pemancar, kapasitor, résistor, sareng IC kalayan téknologi SMT, DIP, sareng téknologi assembly soldering.Sadaya alat éléktronik gaduh PCBA, sareng alat éléktronik ...