Simkuring gaduh leuwih ti sapuluh taun pangalaman dinaSMT(Surface Mounted Technology), urang tiasa langsung mésér mesin panempatan Panasonic sareng suku cadang SMT ti Panasonic Jepang.Janten teu kedah hariwang ngeunaan kualitas produk, sareng hargana nguntungkeun pisan.

Mesin panempatan Panasonic:CM402L, CM602L, AM100, NPM-D3, NPM-W, NPM-TT, jsb (Asli anyar & Asli dipaké).

asesoris Panasonicngawengku Feeders, nozzle, motor, klep, saringan, sirah panempatan, komponén Pam tur leuwih.

 

Di handap ieu aya sababaraha asesoris, sabab aya loba teuing jenis produk, teu dipintonkeun hiji-hiji.Upami Anjeun gaduh leuwih kaperluan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami!