Assembleon SMT Feeders:

TTF R1.0 & R1.2 Vérsi 8mm Feeder

ITF feeder:8mm, 12mm, 16mm, 24mm, 32mm, 44mm, 56mm,

ITF2 R4.1 Vérsi Feeder:8mm, 12mm, 16mm, 24mm, 32mm, 44mm, 56mm,

ITF3 Feeder: 8mm, 12mm, 16mm, 24mm, 32mm, 44mm, 56mm,

Urang tiasa nyayogikeun feeder anu énggal atanapi asli anu asli, sareng seueur teuing modél Feeder, henteu sadayana ditampilkeun, mangga ngahubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep!