Naha anjeun terang ngeunaan mesin beberesih nozzle?

NOZZLE MESIN ngabersihan

 

Dina widang industri semikonduktor kiwari, kalawan ngembangkeun SMT, bagian leutik kana leutik, luhur-dénsitas ningkatna jeung base pikeun kanyataanana, sarta tren ngembangkeun hareup bakal miniaturization komponén salajengna.Kusabab chip Gunung, solder flux kontaminasi nozzle adsorption salaku hasil tina sering gagal pikeun ngahasilkeun deal gede pangaruh, geus jadi masalah urgent kudu direngsekeun.

Mesin beberesih nozzle otomatis QXJ-NC32 ngagunakeun métode beberesih pulsa bisa jadi témbok jero nozzle dina waktu anu singget, saméméh nyoplokkeun kokotor teu bisa dihapus, ngagunakeun cai murni industri non-toksik (nilai PH 5-7 softener), mun meresihan tanpa ngaruksak nozzle.32 nozzles bisa cleaned dina hiji waktu, kaasup nozzles Panasonic, nozzles FUJI, nozzles YAMAHA, jsb.

Langkung rinci mangga ngahubungan AS -info@rhsmt.com


waktos pos: May-30-2022