KXFW1KS5A00

Panasonic CM402/CM602/NPM 8mm tape Feeder, feeder calakan

Sistim supplier sampurna:Simkuring boga suppliers stabil ampir sakabéh merek SMT, nyimpen Anjeun waktos pilarian madhab sarta Ngahindarkeun sababaraha resiko disumputkeun.

Sistem logistik anu aman, efisien sareng multi-kanal:Kami gaduh sistem logistik anu stabil pikeun nganteurkeun barang ka panto-panto anjeun kalayan aman sareng éfisién.

Sistem pamariksaan kualitas anu ketat:Kami gaduh insinyur langkung ti 10 taun, mastikeun mariksa sareng nguji produk sateuacan kiriman.

Saum sareng efektif jasa saatos-jualan:Upami aya masalah sareng barang kusabab kualitas, transportasi atanapi alesan sanés, kami bakal nyayogikeun jasa saatos penjualan anu efektif tanpa syarat.


  • Nomer Bagian Produk:KXFW1KS6A00
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produk

    CM feeder

    1. Jumlah badag inventory bisa shipped iraha wae.

    2. Sadaya pesenan ti Jepang, sareng mesinna dipésér dina hiji waktos, sareng hargana nguntungkeun.

    3. Aya sababaraha kadua-leungeun jeung feeders imitasi, nu ongkos-éféktif jeung stabil.

    4. Sadaya ukuran sadia di stock, ti ​​8mm 12 / 16mm, 24 / 32mm, 44 / 56mm 72mm, 88mm ... 26mm feeders jero.

    5. Kabéh feeders pabrik taun panganyarna, sanggeus 2021year

    cm feeder-1
    cm-feeders

     

    Tipe suplai Jumlah maksimum Tipe komponén
    8mm Double tape feeder 216
    12/16 mm pita feeder 108
    24/32 mm pita feeder 52
    44/56 mm pita feeder 36
    72 mm pita feeder 24

    CM402 / CM602 NPM Feeders Daptar

    CM402 / 602 / NPM Feeders
    CM402/602 8mm Feeder 0201 N610031080AA
    CM402 / 602 8mm Feeder kalawan sensor KXFW1KS5A00
    CM402 / 602 8mm Feeder tanpa sensor KXFW1KSBA00
    CM402 / 602 12 / 16mm Feeder kalawan sensor KXFW1KS6A00
    CM402 / 602 12 / 16mm Feeder tanpa sensor KXFW1KSCA00
    CM402/602 24/32mm Feeder kalawan sensor KXFW1KS7A00
    CM402/602 24/32mm Feeder tanpa sensor KXFW1KSDA00
    CM402 / 602 24 / 32mm Feeder Jero alur KXFW1LOYA00
    CM402 / 602 44 / 56mm Feeder kalawan sensor KXFW1KS8A00
    CM402 / 602 44 / 56mm Feeder tanpa sensor KXFW1KSEA00
    CM402 / 602 44 / 56mm Feeder Deep alur KXFW1LOTA00
    CM402 / 602 72mm Feeder kalawan sensor KXFW1KS9A00
    CM402 / 602 72mm Feeder tanpa sensor KXFW1KSFA00
    CM402 / 602 72mm Feeder Jero alur KXFW1LOZA00
    CM402 / 602 88mm Feeder kalawan sensor KXFW1KS10A00
    CM402/602 88mm Feeder tanpa sensor KXFW1KSEA00
    CM402/602 iteuk feeder KXFW1KSRA00

    Ngeunaan pangmayaran jeung pangiriman

    kiriman

    Ngeunaan pangiriman

    Kami ngagaduhan rupa-rupa pilihan pangiriman ekspres pikeun barang anjeun, sapertos DHL, UPS sareng FedEx Express.Kami nganteurkeun nganggo cara anu paling gancang sareng paling murah, atanapi nganggo sumber transportasi anu pangsaéna dumasar kana beurat kargo, volume sareng anu sanés. .

    BAYAR

    Ngeunaan pangmayaran

    Ngeunaan pamayaran, kami nampi sababaraha metode pamayaran, sapertos T / T, Paypal, Western Union, Alipay sareng WeChat.Sagala jinis pamayaran resmi.Sakali pesenan anjeun dikonfirmasi, kami bakal ngirim poto ka anjeun salaku rujukan sateuacan kiriman.

     

     

    PACKING

    Ngeunaan bungkusan

    Barang anjeun diurus kalayan ati-ati ti waktos ngagaleuh dugi ka pangiriman.Saatos ngaliwat pamariksaan QA, kami nganggo katun busa sareng katun mutiara pikeun ngabungkus unggal potongan produk supados dugi ka panangan anjeun dina kaayaan anu sampurna.Kantong vakum & kotak kai anu kami anggo pikeun ngabungkus alat-alat kami dipilih sacara saksama pikeun mastikeun henteu aya karat nalika kiriman ku laut, anu tiasa nyababkeun karusakan serius kana alat anjeun.

    SERTIFIKAT RHSMT

    证书

    FAQ

    Naha milih AS?

    Saprak mimitina, perusahaan kami parantos khusus dina industri SMT.Kalawan pangalaman sapuluh taun ', kami ahli dina nyadiakeun layanan kualitas luhur ka konsumén urang.Urang bakal ngalakukeun sagalana urang bisa pikeun mastikeun yén anjeun bahagia jeung karya anu geus kami dipigawé pikeun anjeun.

    Naon produk utama anu anjeun jual?

    Hiji-eureun solusi SMT.Sadaya merek mesin SMT sayogi, kalebet Panasonic, FUJI, JUKI, YAMAHA, SAMSUNG, DEK, MPM, HITACHI, UNIVERSAL, Assembleon, SONYO, SONY ect.Salian ti éta, printer layar, SPI, AOI, ogé sayogi.

    Naha aya jasa anu sanés?

    Kami ogé nawiskeun jasa perbaikan sareng kustomisasi nozzle.

    • Perbaikan utamina kalebet: Supir, Motor, Papan, Laser, PPU, TC, PHS, jsb.
    • Ladenan kustomisasi nozzle: anjeun ngan ukur kedah nyayogikeun gambar komponén éléktronik, atanapi nyayogikeun conto, urang tiasa ngarancang sareng ngadamel nozzles.
    Naon kategori produk husus

    Utamina kalebet: Feeder, Nozzle, Motor, Filter, Supir, Klep, Panyekel Nozzle, Kepala Penempatan, Squeegee, Clamp, Silinder, Ejector, Laser, Jig ...

    Naha urang kedah percanten ka anjeun?

    Kami geus kalibet dina industri SMT pikeun leuwih ti sapuluh taun sarta geus akumulasi loba pujian ti nasabah, sarta kami ogé mangrupa anggota aktip ti IPC.

    Naon kaunggulan anjeun?
    • Kinerja ongkos tinggi: Urang gawé bareng raket jeung agén Cina sarta bisa meunang harga pisan nguntungkeun, jadi harga ka konsumén pohara alus.
    • Timeliness: Respon anu aktip sareng gancang mangrupikeun sorotan anu paling ageung tina jasa kami
    • Profesionalisme: Urang teu ngan ngajual produk, tapi ogé nyadiakeun konsumén jeung layanan teknis.Kami ngadukung solusi online pikeun masalah téknis!
    Naon jaminan kualitas produk anjeun?

    Sababaraha produk urang datangna dina tilu nagara bagian: Asli anyar, Asli dipaké, Salin anyar.
    Nalika kami ngadugikeun ka nasabah, éta bakal dina kaayaan standar.Kaayaan barang dina panangan anjeun sami sareng katerangan dina cutatan atanapi PI, sareng kami moal pernah nipu palanggan!

    Jenis parabot SMT jeung suku cadang anjeun nyadiakeun?

    Solusi SMT hiji-eureun, sagala jinis alat sareng suku cadang sayogi ogé dukungan téknis sareng jasa perbaikan.

    Kumaha ngajamin kualitas?

    Pamariksaan ganda QC profésional sateuacan kiriman, uji dina mesin upami diperyogikeun sareng bahan kalayan jaminan.

    Kumaha carana ngajawab masalah kualitas?

    Dina periode jaminan, alesan non-manusa jeung kasalahan operasi masalah kualitas, rojongan teknis bébas tur ngagantian bagian sadia, malah ngabalikeun duit.

    Sabaraha waktos pangiriman?
    • SMT / AI suku cadang waktos kalungguhan: 2-3 poé.
    • Upami pesenan ti pabrik asal, waktos nuju peryogi 4-8 minggu.
    • SMT equipments mesin waktos kalungguhan: 1-2 minggu
    • SMT parabot periferal kalungguhan waktos: 2-4 minggu
    Sabaraha lami periode jaminan?
    • Mangsa jaminan suku cadang SMT nyaéta: 3-6 bulan
    • Mangsa jaminan alat periferal SMT nyaéta 6 bulan
    Kumaha carana nungkulan sanggeus-jualan?

    Simkuring nampi bursa, mulih.Lamun aya masalah jeung mesin, urang biasana ngaganti bagian pikeun anjeun

    Kami henteu terang kumaha mupus adat, sareng kumaha mésér?

    Urang cooperate jeung pausahaan pengiriman barang profésional sarta bisa mantuan Anjeun sareng clearance adat.

    Naon istilah pembayaran?

    TT, Paypal, Western Union, LC, 100% saméméh kiriman.

    Dimana pasar utama anjeun?

    Asia, Eropa, AS jeung Brazil.

    Naha anjeun pabrik atanapi pabrik?

    jasa OEM & ODM sadia.

    Naon bungkusan?

    Suku cadang -- Karton + katun gelembung;Parabot -- Kotak kayu + vakum disegel.

    Naon istilah dagang?

    EXW, FOB, CIF, CFR, DAP jsb.

    Naon métode Pangiriman

    Ku hawa, ku laut, ku karéta, akun pamawa ect.

    Kumaha carana ngirim tanpa akun pamawa?

    Forwarder profésional bakal nanganan kiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami