KHJ-MC100-00

YAMAHA SS 8mm Tape feeder - KHJ-MC100-00

Katerangan: YAMAHA SS séri feeder

Ukuran: 8 mm

Kaayaan: Asli anyar / Asli Dipake

Waktos kalungguhan: 1-3days

Garansi: 6 bulan

 

 


Rincian produk

Tag produk

截屏2022-06-30 15.35.41

YAMAHA SS FEEDERS IKHTISAR

RHSMT specializes di supplying YAMAHA SS runtuyan Feeders, stock badag pikeun aslina anyar & Original dipaké .with bungkusan aslina, taun produksi 2021-2022.Garansi 6 bulan

rhsmt-2

YAMAHA SS FEEDERS UKURAN

YS24X
Katerangan Nomer Bagian Modél Ukuran Modél drive
YAMAHA SS FEEDER KHJ-MC100-001 SS 8MM LISTRIK
YAMAHA SS FEEDER KHJ-MC200-100 SS 12/16MM LISTRIK
YAMAHA SS FEEDER KHJ-MC400-002 SS 24MM LISTRIK
YAMAHA SS FEEDER KHJ-MC500-001 SS 32MM LISTRIK
YAMAHA SS FEEDER KHJ-MC600-001 SS 44MM LISTRIK
YAMAHA SS FEEDER KHJ-MC700-001 SS 56MM LISTRIK
rhsmt-3

STOK YAMAHA SS FEEDERS

susukan1
feeder-3
SS-FEEDER-2
rhsmt-4

YAMAHA LAIN SMT suku cadang

05

Ngeunaan SYARAT

kiriman

Ngeunaan pangiriman

Kami ngagaduhan rupa-rupa pilihan pangiriman ekspres pikeun barang anjeun, sapertos DHL, UPS sareng FedEx Express.Kami nganteurkeun nganggo cara anu paling gancang sareng paling murah, atanapi nganggo sumber transportasi anu pangsaéna dumasar kana beurat kargo, volume sareng anu sanés. .

BAYAR

Ngeunaan pangmayaran

Ngeunaan pamayaran, kami nampi sababaraha metode pamayaran, sapertos T / T, Paypal, Western Union, Alipay sareng WeChat.Sagala jinis pamayaran resmi.Sakali pesenan anjeun dikonfirmasi, kami bakal ngirim poto ka anjeun salaku rujukan sateuacan kiriman.

 

 

PACKING

Ngeunaan bungkusan

Barang anjeun diurus kalayan ati-ati ti waktos ngagaleuh dugi ka pangiriman.Saatos ngaliwat pamariksaan QA, kami nganggo katun busa sareng katun mutiara pikeun ngabungkus unggal potongan produk supados dugi ka panangan anjeun dina kaayaan anu sampurna.Kantong vakum & kotak kai anu kami anggo pikeun ngabungkus alat-alat kami dipilih sacara saksama pikeun mastikeun henteu aya karat nalika kiriman ku laut, anu tiasa nyababkeun karusakan serius kana alat anjeun.

06

SERTIFIKAT RHSMT

证书
07

FAQ

Naha milih AS?

Saprak mimitina, perusahaan kami parantos khusus dina industri SMT.Kalawan pangalaman sapuluh taun ', kami ahli dina nyadiakeun layanan kualitas luhur ka konsumén urang.Urang bakal ngalakukeun sagalana urang bisa pikeun mastikeun yén anjeun bahagia jeung karya anu geus kami dipigawé pikeun anjeun.

Naon produk utama anu anjeun jual?

Hiji-eureun solusi SMT.Sadaya merek mesin SMT sayogi, kalebet Panasonic, FUJI, JUKI, YAMAHA, SAMSUNG, DEK, MPM, HITACHI, UNIVERSAL, Assembleon, SONYO, SONY ect.Salian ti éta, printer layar, SPI, AOI, ogé sayogi.

Naha aya jasa anu sanés?

Kami ogé nawiskeun jasa perbaikan sareng kustomisasi nozzle.

  • Perbaikan utamina kalebet: Supir, Motor, Papan, Laser, PPU, TC, PHS, jsb.
  • Ladenan kustomisasi nozzle: anjeun ngan ukur kedah nyayogikeun gambar komponén éléktronik, atanapi nyayogikeun conto, urang tiasa ngarancang sareng ngadamel nozzles.
Naon kategori produk husus

Utamina kalebet: Feeder, Nozzle, Motor, Filter, Supir, Klep, Panyekel Nozzle, Kepala Penempatan, Squeegee, Clamp, Silinder, Ejector, Laser, Jig ...

Naha urang kedah percanten ka anjeun?

Kami geus kalibet dina industri SMT pikeun leuwih ti sapuluh taun sarta geus akumulasi loba pujian ti nasabah, sarta kami ogé mangrupa anggota aktip ti IPC.

Naon kaunggulan anjeun?
  • Kinerja ongkos tinggi: Urang gawé bareng raket jeung agén Cina sarta bisa meunang harga pisan nguntungkeun, jadi harga ka konsumén pohara alus.
  • Timeliness: Respon anu aktip sareng gancang mangrupikeun sorotan anu paling ageung tina jasa kami
  • Profesionalisme: Urang teu ngan ngajual produk, tapi ogé nyadiakeun konsumén jeung layanan teknis.Kami ngadukung solusi online pikeun masalah téknis!
Naon jaminan kualitas produk anjeun?

Sababaraha produk urang datangna dina tilu nagara bagian: Asli anyar, Asli dipaké, Salin anyar.
Nalika kami ngadugikeun ka nasabah, éta bakal dina kaayaan standar.Kaayaan barang dina panangan anjeun sami sareng katerangan dina cutatan atanapi PI, sareng kami moal pernah nipu palanggan!

Jenis parabot SMT jeung suku cadang anjeun nyadiakeun?

Solusi SMT hiji-eureun, sagala jinis alat sareng suku cadang sayogi ogé dukungan téknis sareng jasa perbaikan.

Kumaha ngajamin kualitas?

Pamariksaan ganda QC profésional sateuacan kiriman, uji dina mesin upami diperyogikeun sareng bahan kalayan jaminan.

Kumaha carana ngajawab masalah kualitas?

Dina periode jaminan, alesan non-manusa jeung kasalahan operasi masalah kualitas, rojongan teknis bébas tur ngagantian bagian sadia, malah ngabalikeun duit.

Sabaraha waktos pangiriman?
  • SMT / AI suku cadang waktos kalungguhan: 2-3 poé.
  • Upami pesenan ti pabrik asal, waktos nuju peryogi 4-8 minggu.
  • SMT equipments mesin waktos kalungguhan: 1-2 minggu
  • SMT parabot periferal kalungguhan waktos: 2-4 minggu
Sabaraha lami periode jaminan?
  • Mangsa jaminan suku cadang SMT nyaéta: 3-6 bulan
  • Mangsa jaminan alat periferal SMT nyaéta 6 bulan
Kumaha carana nungkulan sanggeus-jualan?

Simkuring nampi bursa, mulih.Lamun aya masalah jeung mesin, urang biasana ngaganti bagian pikeun anjeun

Kami henteu terang kumaha mupus adat, sareng kumaha mésér?

Urang cooperate jeung pausahaan pengiriman barang profésional sarta bisa mantuan Anjeun sareng clearance adat.

Naon istilah pembayaran?

TT, Paypal, Western Union, LC, 100% saméméh kiriman.

Dimana pasar utama anjeun?

Asia, Eropa, AS jeung Brazil.

Naha anjeun pabrik atanapi pabrik?

jasa OEM & ODM sadia.

Naon bungkusan?

Suku cadang -- Karton + katun gelembung;Parabot -- Kotak kayu + vakum disegel.

Naon istilah dagang?

EXW, FOB, CIF, CFR, DAP jsb.

Naon métode Pangiriman

Ku hawa, ku laut, ku karéta, akun pamawa ect.

Kumaha carana ngirim tanpa akun pamawa?

Forwarder profésional bakal nanganan kiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami