YRM20

Yamaha Chip Mounter YRM20

Premium High-Efisiensi Modular Mounter

Mounter permukaan sadaya-buleud sareng solusi 1-head Yamaha masihan produktivitas sareng fleksibilitas anu unggul!

1. Maksimalkeun produktivitas anjeun 2-beam - 2-heads kalawan speed pangluhurna di kelas na 115.000 CPH (dina kaayaan optimum sakumaha didefinisikeun ku Yamaha Motor)

2. Solusi 1 sirah!Teu kudu silih tukeur hulu!0201mm mun 55 x 100mm ukuran komponén

3. Nganteurkeun kualitas ningkatna pangluhurna alatan nozzle Low-dampak anyar

4. Operasi mekar ka tingkat panganyarna Ngidinan operasi intuitif jeung State-Of-Art GUI anyar


  • model:YRM20
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian

    FITUR 1:Fusion sareng téknologi ∑ ngahontal produktivitas maksimal

    img (3)

    Kepala puteran RM tujuan umum-speed tinggi ngahontal 115,000 CPH!

    sirah Rotary boosts komponén ningkatna tina super-leutik pikeun komponén ukuran badag.Ieu ngakibatkeun duanana produksi-speed tinggi jeung kalenturan, dimana sirah ulang panempatan geus euweuh diperlukeun.Ieu mangrupikeun konsép téknologi solusi 1-head Yamaha.Mounter ieu tiasa ngadamel komponén mimitian ti super-leutik
    0201 mm komponén nepi ka sedeng-ukuran komponén ngawangun ganjil kalayan jangkungna 6,5 ​​mm, sarta 12 x 12 diménsi mm.
    img (1)

    Gerak overdrive

    Ngamangpaatkeun konsép gerak overdrive tina téknologi ∑ anu ngaminimalkeun rentang gangguan antara 2 huluna pikeun ngahontal produktivitas anu langkung luhur
    img (2)

    8mm-speed tinggi feeder tipe

    Urang nawiskeun garis produk feeder-speed tinggi sanggup ngarojong huluna RM nu ngahontal produktivitas tinggi.Kacepetan feed komponén ningkat sacara drastis anu ngadukung pickup komponén sirah RM-speed ultra-gancang.

    FITUR 2:Lega-ranging kapasitas produksi berkat solusi 1-sirah

    img (3)

    Kepala puteran RM tujuan umum-speed tinggi ngahontal 115,000 CPH!

    Kepala tipe universal nyadiakeun versatility pinuh pikeun ngarojong penanganan-speed tinggi mimitian ti super-leutik 0201 komponén on nepi ka komponén badag-ukuran 55 x 100 mm sarta jangkung ka 15 mm.Ngagabungkeun ieu sareng huluna RM nganteurkeun pickup-speed tinggi sareng pamasangan sadaya jinis komponén.
    img (2)

    conveyor dual-tahap

    The conveyor dual-tahap geus mekar ka tingkat malah luhur, kalayan rojongan PCB hadé tur penanganan (lebar PCB maksimum 510 mm).PCB-speed tinggi conveying drastis motong waktos diperlukeun pikeun changeovers PCB.

    Kepala puteran RM tujuan umum-speed tinggi ngahontal 115,000 CPH!

    img (1)

    FITUR 3:Fitur standar anu ngajaga kualitas ningkatna komponén dina tingkat puncak!

    img (1)

    nozzle dampak low méré ningkatna kualitas luhur

    Nozzles lightweight mangrupakeun parabot baku penting pikeun mastikeun-speed tinggi, low-dampak ningkatna, nu penting pikeun masang komponén ultra-leutik gigireun silih dina spasi sempit.Nozzles ieu hadir sareng ID nozzle sareng fitur cek kaséhatan nozzle anu ditingkatkeun.
    img (2)

    Sistem visi salajengna ningkatkeun kualitas komponén ningkatna

    Kaméra pangakuan komponén sacara fleksibel tiasa ngalih antara gambar garis sareng gambar daérah.Kaméra sisi-view ningkatkeun kualitas nalika masang komponén leutik.

    Nozzle kasehatan - warnings pangropéa feeder

    Self-diagnosis jeung timer recovery fungsi terus ngajaga nozzles na feeders dina kaayaan bersih pikeun produksi kualitas luhur kontinyu.
    img (1)

    FITUR 4:Mastikeun produksi efisiensi tinggi sareng sajumlah fungsi!

    img (3)

    Desain GUI kaayaan-of-Art

    Achieves duanana gampang-nempo operability jeung desain layar.Mode operator ningkatkeun operability mesin salila produksi jeung setups / changeovers.
    img (2)

    Otomatis loading feeder

    Ogé ngarojong sistem prasetél pikeun feeders loading otomatis.Ieu ngurangan beban dina operator ku wid-ening kaluar timing suplai komponén.
    img (1)

    Sistim bursa pin push-up otomatis

    Ieu otomatis posisi pin pushup.Ngagabungkeun fitur ieu sareng setelan otomatis tiasa ngirangan waktos damel salami perobahan modél.

    Spésifikasi

    spésifikasi Kepala RM Rotary-speed tinggi tujuan umum IN-LINE HM sirah
    Nozzles (per unit 1-head) 18 10
    komponén lumaku 0201 mun W 12 x L 12 mm, H 6,5 mm atanapi kirang 0201 mun W 55 x L 100 mm, H 15 mm atanapi kirang
    Kamampuhan pamasangan (dina mode produksi tinggi)
    115.000 CPH
    78.000 CPH IPC 9850
    98.000 CPH
    68.000 CPH IPC 9850
    Akurasi pemasangan (dina modeu precision tinggi) Nalika dianggo dina kaayaan optimal di bumi: ± 0,025 mm, Cpk ≧ 1,0
    Jumlah tipe komponén Bursa gerbong feeder: max.128 jinis = 32 feeder x 4 (konversi pikeun pita feeder 8 mm)
    Ukuran PCB
    spésifikasi dual-tahap
    1 Angkutan PCB: L 810 x W 510 mm ka L 50 x W 50 mm
    2 Angkutan PCB: L 380 x W 510 mm ka L 50 x W 50 mm
    Sasayogian tanaga 3-fase, AC 200/208/220/240/380/400/416 V ± 10%, 50/60 Hz
    Sumber suplai hawa 0,45 MPa atawa leuwih, dina bersih, kaayaan garing
    Dimensi éksternal (kaasup proyéksi) L 1.374 x W 1.948 x H 1.445 mm
    Beurat Kira-kira.2.250 kg (unit utama wungkul)

    YRM20 dimensi éksternal

    Yamaha_Datasheet_YRM20_EN_03

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami